BARCELONA

Datos del Pueblo

Sant Cebria De Vallalta

Pueblo

Sant Cebria de Vallalta

Municipio

Sant Cebria de Vallalta / Comarcas: Maresme

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

3208

 

Ayuntamiento

Dirección

Centre, 27

Código postal

08396

Teléfono

93-7631024

Fax

93-7630219

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Sant Cebria De Vallalta

Web de Interés

Passejada per Sant Cebria de Vallalta

E-mail municipio

st.cebria@diba.cat
 

Sant Cebrià de Vallalta, és un municipi que es troba a la zona interior de la comarca del Maresme, entre Sant Iscle de Vallalta y Sant Pol de Mar, als voltants de la Serra del Montnegre. Amb una extensió de 15.79 km2 limita amb els termes municipals de Sant Pol de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Pineda de Mar, Canet de Mar, Tordera i Sant Celoni.

Dins del municipi, a banda del casc urbà trobem les urbanitzacions de Castellar d’Índies, Vistamar, Can Palau, Can Bartomet i Can Domènec i una sèrie de masies o disseminats, de les quals algunes d’elles han marcat la història del nostre municipi.

l centre urbà, destaca el campanar de l'església parroquial, un edifici d'estil gòtic de l'any 1577;

l'església parroquial de Sant Cebrià de Vallalta

Al centre urbà, destaca el campanar de l'església parroquial, un edifici d'estil gòtic de l'any 1577; també, en el mateix estil gòtic, és notable la Casa de Can Coris (s. XV), amb un gran finestral d'ornamentació plateresca.En la cripta hi ha els sepulcres de la família dels marquesos de Mansolí (dits també de Montsolís), que tenen una de les cases pairals a Sant Cebrià de Vallalta.

Hi ha una mínima estructura hotelera (dos establiments amb un centenar de places aproximadament) i d'altres serveis subsidiaris (restaurants, càmping, etc.). Celebren la festa major el darrer diumenge de setembre.

Sant Cebrià es troba a una vall rodejada de muntanyes i una bona part del termini municipal està cobert de pins, sureres i castanyers, situant-se també a prop del mar (ftes y fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua