BARCELONA

Datos del Pueblo

Santa Susanna

Pueblo

Santa Susanna

Municipio

Santa Susanna / Comarcas: Maresme

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

3119

 

Ayuntamiento

Dirección

Plaça de Catalunya, s/n

Código postal

08398

Teléfono

93-7678441

Fax

93-7678750

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Santa Susanna

Web de Interés

Turisme familiar a Santa Susanna

E-mail municipio

st.susanna@diba.cat
 

Santa Susanna és una vila amb uns orígens que es remunten al segle XII, quan la Vall d'Alfata era poblada per pagesos que conreaven els camps de vinya i cereals. De l'època medieval es conserven torres de guaita, la capella de Santa Susanna o antigues masies, algunes encara habitades i, com el cas de Can Rosich, habilitada per al turisme rural. Tots els edificis, que són part important del nostre patrimoni artísticohistòric, mantenen viu el valor de la història que guarden les seves parets.

vista de Santa Susanna

visitar:

Torres de Guaita
Església
Les Capelles
Parcs

Gaudir:

Más de dos kilómetros de playa de arena límpia de grano grueso y dorado, debidamente equipada con duchas, lavabos, torres de vigilancia y pasarelas configuran un espacio seguro, de placideza y de calidad ambiental para disfrutar del sol y de los baños del mar.

santa susanna Más de dos kilómetros de playa de arena límpia de grano grueso y dorado

Platja de Levante de Santa Susanna

L’àmplia oferta d’activitats va des del windsurf, el kite-surf, el submarinisme, el jet ski, o el catamarà, a la banana, el caiac i la vela.

La costa és lineal i sorrenca. Els boscos, no gaire extensos però espessos, s'enfilen pels vessants del sector muntanyós, amb alzines i pins, que han substituït el tradicional conreu dels garrofers. En aquesta zona abunden les fonts, com la de Can Gelat, Cadireta, de Santa Bàrbara, del Boter i del Verder, aquestes dues darreres minero-medicinals. Al Verder hi ha una mena de plom i al turó d'en Roca i al Mas Gallard, òxids de ferro. El 1937 el municipi de Santa Susanna canvià el nom pel de Montagut de Mar.

El nucli turístic desenvolupat a ran de platja, s’ha convertit en una moderna zona hotelera de confortables establiments, nombrosos campings i una àmplia oferta complementària de restaurants, comerços i tots els serveis necessaris al servei del turisme. (ftes y fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua