BARCELONA

Datos del Pueblo

Santa Maria De Miralles

Pueblo

Santa Maria de Miralles

Municipio

Santa Maria de Miralles / Comarcas: Anoia

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

130

 

Ayuntamiento

Dirección

Ctra. d'Igualada a Valls, s/n

Código postal

08787

Teléfono

93-8080301

Fax

93-8080374

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Santa Maria De Miralles

Web de Interés

---

E-mail municipio

st.m.miralles@santamariamiralles.cat
 

El terme municipal de Santa Maria de Miralles, de 25,38 km², es troba al sector SW de la comarca, a tocar de les comarques de la Conca de Barberà i l'Alt Camp.

No hi ha cap nucli urbà de població. El sector de Sant Romà ha esdevingut centre administratiu del municipi, que a més comprèn un gran nombre de masies esparses.

L´Esglesia de Santa Maria de Miralles

No hi ha cap nucli urbà de població. El sector de Sant Romà ha esdevingut centre administratiu del municipi, que a més comprèn un gran nombre de masies esparses. Travessen el terme les carreteres comarcals d'Igualada a Valls i de la Llacuna a Santa Coloma de Queralt, que formen cruïlla a migdia on es troba el parador i la gasolinera de les Quatre Carreteres. Una línia d'autobusos comunica el terme amb el cap comarcal, Igualada, durant tots els dies de la setmana, una vegada al dia
La casa del comú i les escoles es troben a tocar de Cal Ramonet, a prop de la carretera, al N de Sant Romà. Es fan aplecs al castell de Miralles el diumenge de la Santíssima Trinitat i el dia 15 d'agost, festa major del municipi.(ftes y fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua