BARCELONA

Datos del Pueblo

Malla

Pueblo

Malla

Municipio

Malla / Comarcas: Osona

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

261

 

Ayuntamiento

Dirección

Carrer de les Afores, s/n

Código postal

08519

Teléfono

93-8856306

Fax

93-8814029

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Malla

Web de Interés

Mallà a la Plana de Vic

E-mail municipio

malla@diba.cat
 

Malla és un poble rural situat al sud de la Comarca d'Osona, entre Vic, Tona, Taradell i Muntanyola, amb una població que majoritàriament viu de l'agricultura i la ramaderia.

En aquest municipi vivim aproximadament 260 habitants en una seixantena de masies escampades al llarg de 11 km2.

Malla és un poble que vol seguir vivint de l'agricultura i la ramaderia, potenciant els valors de la modernització i fent recerca de la seva història a fi que coneixem el nostre passat i ens podem projectar segurs cap el futur amb esperança.

Malla és un poble rural situat al sud de la Comarca d'Osona, entre Vic, Tona, Taradell i Muntanyola, amb una població que majoritàriament viu de l'agricultura i la ramaderia.

Vista del Poble de Malla

El nucli més antic del municipi constitueix avui un conjunt monumental format pel temple de Sant Vicenç de Malla, el cementiri municipal que li fa costat i la casa rectoral amb el museu local, vorejats per un conjunt de places i espais de reunió i esplai.

Altres indrets del terme

El castell de Malla
L'església de Sant Vicenç de Malla
La quadra de Torrellebreta
Les masies

Destaquen, entre d'altres, diverses agrupacions de caràcter cultural, com un grup de danses populars i un grup de teatre; d'altres d'esportives, com l'Associació Cultural i Esportiva o l'Associació Esportiva Malla, i diversos serveis culturals com el Casal Parroquial, que disposa de sala d'actes, i la Biblioteca Pública Municipal. Fins els últims anys de la dècada de 1980 s'hi publicava una revista bimensual dita "Malla".(ftes y fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua