BARCELONA

Datos del Pueblo

Garraf

Pueblo

Garraf

Municipio

Sitges / Comarcas: Garraf

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

927

 

Ayuntamiento

Dirección

Pl. Ajuntament, s/n

Código postal

08870

Teléfono

93-8117600

Fax

93-8948803

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Sitges

Web de Interés

El poble de Garraf i les Botigues de Sitges

E-mail municipio

oac@sitges.es
 

Connectat per la carretera de les Costes, aquest poble antigament mariner pels rics caladors que té, viu emplaçat en un lloc privilegiat entre turons i el mar.

Té estació de ferrocarril i una església dedicada a Santa Maria, sufragània de Sitges. Dalt un tossal hi ha les restes d'un castell i més cap al pla una torre de defensa del segle XV, on sovint hi hagué guarnició. Aquesta torre i una casa annexa foren restaurades el 1888 per l'arquitecte modernista, deixeble de Gaudí, Francesc Berenguer i Mestre, que les convertí en el Celler de Garraf, propietat del primer comte de Güell.

Vista de Garraf de Sitges

Vista de Garraf de SitgesConserva a la seva cala les casetes dels pescadors, el Celler Güell, obra del mestre Gaudí, i que es va fer construir el baró de Güell, gaudeix d'un port esportiu, i es situa a peus de La Falconera.

Su puerto deportivo, antiguo puerto de pescadores, tiene capacidad para más de 600 embarcaciones, todo tipo de instalaciones portuarias con las últimas tecnologías y un amplio abanico de profesionales especializados para ofrecer cualquier tipo de servicio (ftes y fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua