BARCELONA

Datos del Pueblo

Can- Cal Sisplau

Pueblo

Tipo de Entidad: Barri: Cal Sisplau

Municipio

San Marti Sarroca / Comarcas: Alt Penedes

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

102

 

Ayuntamiento

Dirección

Carrer de Ferran Muñoz, 4-6

Código postal

08731

Teléfono

93-8991111

Fax

93-8991512

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Patrimoni Cal Sisplau

Web de Interés

Sant Marti Sarroca

E-mail municipio

st.martisa@diba.cat
 

Caseria disseminada del municipi de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), vora el riu de Foix, a l'entreforc de les carreteres que porten a la Llacuna i a Pontons.

Masia: Casa aïllada bastida per un "americano" els anys 20, dins un estil noucentista, i situada al barri del mateix nom, al nord-oest del poble de Sant Martí. De planta quadrangular, es compon de planta baixa, terrat i torratxa. La façana és de composició simètrica, amb les llindes de les obertures decorades amb ceràmica blava i amb trencaaigües decorats amb cercolets, òvals i espirals. Coronament amb baranna de balustres, fris, palmetes i elements quadrangulars, amb motllura corbada superior que centra la façana. Envoltada per jardí i baluard.

Cal Sisplau. Casa aïllada bastida per un "americano" els anys 20, dins un estil noucentista, i situada al barri del mateix nom, al nord-oest del poble de Sant Martí

Masia en Cal Sisplau

El senderisme o l’excursionisme amb el famós “Camí Equipat de les Valls” i l’espectacular “Via ferrada les Valls” son sols algunes de les activitats que es poden fer en aquest municipi.Una passejada amb Mountain Bike, una agradable excursió familiar amb explicacions de flora, fauna, geologia o arqueologia poden convertir-se en una agradable i enriquidora experiència.

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua