BARCELONA

Datos del Pueblo

Campins

Pueblo

Campins

Municipio

Campins / Comarca: Valles Oriental

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

378

 

Ayuntamiento

Dirección

Pl. Vila, s/n

Código postal

08470

Teléfono

93-8475030

Fax

93-8475030

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Campins

Web de Interés

Campins, descripcion del pueblo y el entorno

E-mail municipio

campins@diba.cat
 

Campins és un petit municipi del Vallès Oriental, de 7,38 km2 de superfície, situat als rampeus del Montseny, Per llevant, confronta amb Gualba; per migdia, amb Sant Celoni; i per nord i ponent, amb Fogars de Montclús. El municipi te 296 habitants (any 2000), repartits entre el petit casc urbà i les nombroses cases disseminades.

El massís del Montseny esta al norte de la depresión litoral y en el extremo Oriental de la cordillera prelitoral catalana. Es el macizo más elevado. el Montseny El turó de l'Home vist des del coll Formic

Foto: El Montseny

El terme és muntanyós i boscós, sobretot el sector nord. En la meitat sud, on el relleu és més suau, s'hi concentra pràcticament tota la població. En aquestes terres baixes s'alternen els serrats i els sots, que es projecten paral·lelament, cap a migdia, com els dits d'una mà.

PATRIMONIO
Iglesia de Sant Joan Baptista: Tiene elementos románicos del S.XII y reconstrucciones posteriores del S.XVI y XVII.

Iglesia de Sant Guillem: La primera noticia que se tiene es que data del S.XV.

Casa d'en Pitarra: dentro del núcleo urbano de Campins, se encuentra la casa que perteneció al dramaturgo novecentista Frederic Soler, más conocido como Pitarra.

Campins Iglesia de Sant Joan Baptista: Tiene elementos románicos del S.XII y reconstrucciones posteriores del S.XVI y XVII.

foto campins

El restaurant Mª Rosa, d’exquisida gastronomia, està situat enmig de la bellesa encisadora al peu del massís del Montseny.

En un agradable paratge del poble de Campins, a la vora de l’església, el restaurant Mª Rosa dotat de tres menjadors ens ofereix una estada per a gaudir d’un bon àpat.
Una curosa presentació de la taula i un esmerat servei d’atenció càlida i amable, acompanyen la variada riquesa de sabors de les especialitats culinàries que són l'expressió d’una llarga experiència al servei de la cuina tradicional catalana.(ftes y fotos ver links de la ficha)
 

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua