BARCELONA

Datos del Pueblo

Argençola

Pueblo

Argençola

Municipio

Argençola / Comarcas: Anoia

Provincia

Barcelona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

229

 

Ayuntamiento

Dirección

Major, s/n

Código postal

08717

Teléfono

93-8092000

Fax

93-8092000

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Argençola

Web de Interés

Argençola patrimonio y cultura

E-mail municipio

argensola@diba.cat
 

El poble d'Argençola es troba a 768 m d'altitud, ubicat al vessant del cim, des d'on es gaudeix d'una magnífica panoràmica i on encara reposen restes del castell (segle XI) que va donar nom al municipi.
Formen el nucli un petit grup de cases i l'església de St. Llorenç d'Argençola, d'estil neoclàssic (s. XIX), construïda prop de la primitiva del s XI.

El poble d'Argençola en la comarca de la Anoia

LLocs d´interes d'Argençola :

Sepulcre megalític de Plans de Ferran
Torre de Contrast
SANT MAUR DE CONTRAST
SANT PERE DE LA GODA
ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT LLORENÇ
SANT BARTOMEU DE CARBASÍ
FORNOT DEL CLOT DE CAL RIQUER

Els seus habitants es reparteixen entre els veïnats de Carbasí, Clariana, els Plans de Ferran, Porquerises, Rocamora d'Argençola. També hi ha els veïnats d'Albarells i la Goda practicament deshabitats (només segones residències)

Escudo de Argençola

turismo rural en Cal Manel s/n
08717Carbasí - Argençola - Barcelona
Telf: 938092088 - 646229907

Cal Manel de Carbasí és una antiga masia aïllada situada en un paratge molt tranquil i agradable en el centre de Catalunya, al límit entre les comarques de l’Anoia, la Segarra i la Conca de Barberà.

 

Cal Manel de Carbasí és una antiga masia aïllada situada en un paratge molt tranquil i agradable en el centre de Catalunya, al límit entre les comarques de l’Anoia, la Segarra i la Conca de Barberà. En el municipi d'Argençola, a 750 metres d’alçada. A només 40 minuts de Barcelona, a 20 minuts de la Ruta del Cister, a una hora de les pistes d’esquí d’Andorra i el Port del Compte, o de les platges.

Nuclis de població: Argençola , Carbasí, Clariana, Contrast, Plans de Ferran, Porquerisses i Albarells, Rocamora (ftes y fotos ver links)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua